flickträffen :)

heeej ida har man kollatp flickträffen det e en handbollscup :) kollade på min syrras gammla lag eller venne om hon spelar där men hon är ju skadad  så haha :) och imon ska man upp typ 6 då för då ska man se på backa och åka med sofia och se när dom möter felicia som spelar i Torslanda nuu :) (L)(L) men heejdå :)

spanska :P

Hola !
hahahah jag e bäst på spanska nu vah ! en lektion sen e jag bäst (H) eller inte men aja idag har jag vart i skolan och då hade vi vårt första språkval hahahah jag kommer inte fatta någoot det enda jag kan e typ Me llamo typ hihihi :P ajaaa hyaha nu sitter jag hr och ser på tv och chattar på spanska med lina N tyst ni får inte säga att jag sitter med min bhok brevid så jag vet vah hon säger haha (A) men heej¨å:)

hataaar !

cha cha idaah har jag  vart i skolan då faaast bara i 40 minuter men ajaa det vaah INTE kul jag kommer inte stå ut asso roligt att träffa alla och sånt men asso inte det andra att behöva börja skolan igeen och ALLA i hela klassen såg likadana ut hahah lite störande:P nej men jocke vah den enda som såg lite anurlunda ut hahahah. seg gick jag med josse hem och vi cycklade på malin(josses lilla syster) cyckel asa kul hahah sen försökte vi göra egenglass (Y) vi lyckades INTE! :P meen sen så gick jag hem för hon skulle rida ooch nu sitter jag här och skrivver hejdåå :)

inget.

ChaCha  idag har jag inte gjort NÅGOT faktist jo jag har duschat och målat naglarna haha det e det enda jhag gjort. elr jo jag har läst Sissa Twilight boken hahahaha nördig e jagjag vet :P och så har jag kollat på tv såklar hhaha :P Laddar inför skolan imorgon som börgar exakt om 13 timmar så himmla smart e jag vah ? hahahahah men ajaaa nu ska jag chatta lite herrå :)

stan

Idag har jag bara vart i sta och köpt lite saker till skolan.
Kommer bli tråkigt att börja skolan igen men ajaa vi får hoppas att det inte blir allt för tråkigt men det kommer bli kul att träffa alla igen :)
I stan köpta jag bara saker till skolan och sen köptre jag en svea koffta hahah x) joo så köpta jag en Twilight bok med.
Och nu sitter jag och chattar och inga roliga e inne på msn bah Lina N men aja heejdååå (L)

träning

heey idag blir det träning deet kommer bli as kul tror jag första träningen inne på hundra år typ haha et känns som det i alla faall och   så fyller felicia år alla säger grattis till henne !  fanvah tråkigt jag har inget roligt att göra als så måste ajg vänta till kl 5 för att få träna hahaha men aja heejdåp :) (L)

matilda och josse

heej ida j har jag vart med matilda och josse det vah kul kul och grattis till stina som fått en lillebror alla säger grattis men imon blir det träning igeen ROLIGT! först inne träningen på ettt tag :D(L)(L) h

ficce/träning

heeeey (L)
 idag hart jag tränat och vart med ficcekul som vanligt älskar dig ficce sen på träningen råkade jag skuta katta rakt i huvudet föööörllååååååt! :( (L)(L)(L) men ajaa hejdåå

sry:)

heej jag har iknte skrivit på ett tag men jag har faktist vart  på landeet och jag glömmde mitt dånthär barbart internett till datan hemma så har iknet kunnat vara inne på internettt(N) hahaha jgha försökte gå in på morfars data men det vah lagom seeg ! kom inte in hahah men aja sen när jag kom hem från landet vbah jag med josefin sen imorgn ska jag träna och vara med felicia tror jag aja hadet(L)

(Y)

heej det gick ju bra hos tandläkaren inga hål elr något hahaa inte för att jag har haft hål någon gång meen ajaah haahah inte för att ni bryr er haha . sen nu sitter jag här och ser på tv hahaha imorgon ska jag till landet :( hataaar landeet just nu jag har vart där hela sommarn känns det som men jag får stå ut det ebara en helg till jag ska tvingas vara där uppe hahaha måste vah där för pappa ska dömma en cup och den cupen ligger as nära där vårat land ligger haha ni bryr er säkert inte om något av det jag skrivit men vrf läser ni då ? hahahahahahahha hejdåå puss på rumpan (L)

svensk hallelujah Molly Sandén

Det finns en sång som säger allt
som värmer när det blåser kallt
som lockar dej att gråta eller jubla
den har nånting som griper tag
och leder dig från natt till dag
och plötsligt vill du sjunga hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah

Den visar att vi hör ihop
som ett försiktigt glädjerop
förenar det oss i det bitterljuva
det liv vi måste klara av
och allt vi tog och allt vi gav
så vi kan våga ropa hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah

Det är en sång om enkelhet
det lilla som vi alla vet
den talar till det vackra och det fula
den badar oss i månens sken
så skälvande men ändå ren
ett sprucket men ett vackert hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah

Och alla drömmar vi har drömt
det vackra som vi nästan glömt
finns kvar och vi kan inte längre ljuga
du ropar och man hör din röst
du har ett ord som ger dig tröst
ett naket och ett enkelt hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah x3

låttext?

vill ni att jag ska lägga ut någon text på någon låt? komentera låtens namn så lägger jhag upp texten på min blogg ha det loseers :) (L)

neeej:(

Neeeej :( tandläkaren imorgon :( hataaar tandläkareen hatar hatar hatar! :( (L)

komentarerna då?

asso det e ju många som kollar på min blogg  men ingen som komenterar det e ju för dåligt asso :) hahahaha så sätt igång och komentera  och vad tycker ni att jag ska skriva om på min blogg ?:) (L)

tester!

om du går inte på denna hemdidan http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=466  så kan du göra en massa olika tester om t ex om man e en fjortis vem man e  twilight och en massa test provah :)

villkeen färg?

till hösten ska jag måla om mitt rum men vet inte villken färg jag ska ha just nu har jag rött och jag gillar deet inte. villkeen färg tycker ni att jag ska ha ! ? 


vad tycker ni?

Heej ?!
Tycker ni jag ska fortsätta i ridning ? :) elr ska jag satsa mer på handbollen vet inte om ridning är så kul längree troor inte jag gillaar det ... men aja hejdå :)(L)

goodmorgon

godmorgon :)
Nu vaknade jag precis så vet inte vad jag ska göra idag en elr ah jag vakna för en halvtimma sen men det är ganska nyss?men aja somsakt vet inte vad jag ska göra idag en så vi får la se.
Hoppas det finns någon kompis hemma hoppas hoppas hoppas :)
nu ska jag ringa någoon hejdå:)


taack

Taack till daniella som hjälpte mig och fixa min blogg bäst är du sötis (L)

nya bloggeen vah för töntig :)

Heej!
Jag skrev inte  här på ett tag för jag skaffade en ny blogg men nu har jag kommit på att den vah lite töntig tycker jag allt blev så barnsligt hahah så nu är jag tillbaka på denna bloggen igen  jag har nog hafft 4 bloggar elr nåhot och jag har inte tyckt om någon av dom så jag ska försöka gilla denna då :) Men om ni har några tipps om hur man kan göra saker på den hära bloggen så skriv för asso jag fattar typ ingeet ! alla andras bloggar e så fina men inte min ? hahah fattar 0.00 värkligen.
Ajaa idag så har jag inte gjort så mycket :) det började men att jag vakna och sen data o tv sen så bakade jag någoot som blev misslyckat (Y) aah sen kom mormor och morfar och hit så smakade dom på min kladdkaka som jag gjorde igår hhahaha jag älskar att baka (Y) aaah sen gick dom hem elr aah åkte hem så kan pappa hem från jobbet och då så sa vi att vi skulle tyyp ut och cyckla asso cytckla snbbt så man blir trött asso träna så cycklade vi till det tyyp GP huseet det vah as jobbit eftersom att jag inte har tränat så mkt under sommaren jag har liksom inte hunnit med har mest gjort armhävningar och situps oc det e liksom inte så bra för konditionen sen har jag ju sprungit några gånger men edå.. nu sitter jah här och skriver om något som ni inte bryr er om. :)

meen ajaa hejdå (L)

RSS 2.0